Ασπρόμαυροι «πρωτάρηδες» στη Σούπερ Λιγκ

Ασπρόμαυροι «πρωτάρηδες» στη Σούπερ Λιγκ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ασπρόμαυροι «πρωτάρηδες» στη Σούπερ Λιγκ

bet365

Οκτώ από τους 18 ποδοσφαιριστές, που πήρε στην αποστολή για ο ματς με τον Παναιτωλικό ο Ίβιτς, θα πάρουν για πρώτη φορά γεύση από Σούπερ Λιγκ και ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μπρκιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος είναι οι οκτώ ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ.

Αν εξαιρέσει κανείς, τον Σέρβο Ζέλικο Μπρκιτς, με δεδομένη την παρουσία του Παναγιώτη Γλύκου κάτω από τα δοκάρια, οι υπόλοιποι επτά έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μέχρι τώρα οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ και Κάμπος έχουν κάνει ντεμπούτο σε παιχνίδια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα