Ρώσοι στην Τούμπα

Ρώσοι στην Τούμπα

Εντονότατο το  ρωσικό στοιχείο τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και η παρουσία πολλών εξ αυτών στη «φιλική», για όλους τους Ρώσους, Τούμπα δε θα αποτελεί έκπληξη...

Ρώσοι στην Τούμπα

Μπορεί το πρόγραμμα να είναι φορτωμένο, με πολλές εκδηλώσεις, για τους περισσότερους Ρώσους αξιωματούχους της κυβέρνησης και στελέχη, αλλά αρκετοί εξ αυτών έχουν εκδηλώσει, ήδη, την επιθυμία να βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στα επίσημα θεωρία της Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και θα είναι στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά και για να τιμήσει ο ίδιος προσωπικά την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο, δηλωμένη φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Άννα Κορακάκη.

Το τελευταίο 48ωρο ο ομογενής επιχειρηματίας παίζει το ρόλο του «οικοδεσπότη», για τους υψηλούς προσκεκλημένους της ρωσικής κυβέρνησης, στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο εθεάθη στη ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Ρωσία, να συνοδεύει αξιωματούχους, κάτι που έγινε και στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής της βασίλισσας Όλγας (σύζυγο του Βασιλιά της Ελλάδας Γεωργίου Α', ρωσικής καταγωγής) στην ομώνυμη λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, έργο το οποίο χρηματοδότησε το Ίδρυμα «Ιβάν Σαββίδης».

Οι περισσότεροι Ρώσοι θα παραμείνουν έως τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, οπότε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μέχρι τότε δε θα έχει το χρόνο να ασχοληθεί σοβαρά με υποθέσεις της ομάδας.

Πάντως, η παρουσία του μέχρι και την Παρασκευή, αφού την Πέμπτη υπάρχει το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα του δώσει την ευκαιρία να δει και κάποια πράγματα, που αφορούν αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ. 

Best of internet