Γουακάσο: «Θέλουμε πρωτάθλημα και Ευρώπη»

Gazzetta team
Γουακάσο: «Θέλουμε πρωτάθλημα και Ευρώπη»

bet365

Αφού επανέλαβε πολλές φορές πως στον Παναθηναϊκό δεν σταματάνε να δουλεύουν, ο Μουμπάρακ Γουακάσο τόνισε πως οι «πράσινοι» θέλουν πρωτάθλημα, αλλά και πορεία στην Ευρώπη.

Ο Γκανέζος επιθετικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα της Λιβαδειάς, στο οποίο οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 του Λεβαδειακού: «Αρχικά θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια καλή εμφάνιση για εμάς, αλλά σήμερα ήταν μόνο το πρώτο βήμα σε σχέση με την υπόλοιπη σεζόν. Παίξαμε καλά και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Για την συνέχεια: «Δουλεύουμε σκληρά, ακόμα είναι αρχή της χρονιάς. Κοιτάμε την συνέχεια βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, θέλουμε και την καλή πορεία στην Ευρώπη. Εμείς θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά πιστεύοντας πως θα τα καταφέρουμε».

Για το πως θέλει να είναι το τέλος της χρονιάς: «Δεν ξέρω την δυναμική του πρωταθλήματος. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο στο τέλος να έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή».

Για το ματς με τον Άγιαξ: «Όπως είδατε και στην φάση των προκριματικών είχαμε δύσκολα παιχνίδια και δύσκολα θα είναι και τα επόμενα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να τα κάνουμε πιο εύκολα».

Για το αν μπήκαν στο γήπεδο θέλοντας να δείξουνε πράγματα: «Εγώ έλειπα μια βδομάδα με την Εθνική και μόλις γύρισα είδα και άλλους παίκτες. Μόλις γύρισα όμως είδα στο πρόσωπό τους την διάθεση να δουλέψουν και να πετύχουν τους στόχους που έχει η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα