Μιλόγιεβιτς: «Το τέλειο ματς»!

Δημήτρης Τομαράς
Μιλόγιεβιτς: «Το τέλειο ματς»!

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έκανε λόγο για το τέλειο ματς από πλευράς Πανιωνίου, ωστόσο διευκρίνισε αμέσως μετά ότι το σημερινό 3-0 δεν έκανε με το... καλημέρα σούπερ την ομάδα του.
Ο Μιλόγιεβιτς είπε στη Nova για:
Τη νίκη και την εικόνα του Πανιωνίου: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω γυρίσει στην Ελλάδα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήγε καλά. Πριν το ματς ξέραμε πως ο Αστέρας ήταν μία ομάδα με πολύ καλό υλικό που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Το είχαμε και μες στον αγώνα και κάναμε το τέλειο ματς.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που τα έδωσαν όλα. Σαν προπονητής και σαν φίλαθλος το χάρηκα πολύ. Το πείσμα και το πάθος τους. Να τους δώσω συγχαρητήρια. Αν και είχαμε τελικό αποτέλεσμα 3-0 και το σκορ έδειχνε πως το ματς ήταν... εύκολο, τίποτα δεν ήταν εύκολο και τίποτα δεν είναι εύκολο στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Στα Βαλκάνια εδώ πάντα νιώθουμε ότι έχουμε γίνει κάτι. Δεν έχουμε γίνει κάτι τρομερό επειδή κερδίσαμε σήμερα έτσι. Να δουλέψουμε περισσότερο για πιο καλά παιχνίδια. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον Αστέρα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Από αύριο να ξεκουραστούμε και να δούμε την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα