Ισοπαλία στο Βικελίδης

Gazzetta team
Ισοπαλία στο Βικελίδης

bet365

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν ο Άρης με τον Αγροτικό Αστέρα σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Χωρίς νικητή έληξε το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι δύο ομάδες, αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο κι όλας ημίχρονο.

Ο Άρης στο 13' άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γκότοβου μετά από προσπάθεια του Ανάκογλου, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 18' με εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε μετά το πέναλτι που έκανε ο Ιτζίδης στον Τριανταφυλλάκο. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22', ο Γκέκας εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Τσουμάνη και Διούδη, κάνοντας το 1-2. Τελικά όμως, το ημίχρονο έληξε ισόπαλο, μιας και ο Άρης από τα 11 βήματα ισοφάρισε μετά από χέρι του Φελίπε. Ο Τάτος ευστόχησε και στο 29 έκανε το 2-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Καπνίδη στο 71' να μην μπορεί να σκοράρει, ενώ στο 90' ο Μιλούνοβιτς με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (34' Νέτο), Αντρέου, Ανάκογλου, Ντούνης, Ίλιτς, Τάτος. Έπαιξαν και οι: Καπνίδης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Βουτσιάς, Μιλούνοβιτς, Ντόγος, Καρβούνης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Αργυρίου, Γκόντοβος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τάι, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε, Γκέκας, Πάτο. Έπαιξαν και οι: Δεινόπαπας, Χατζής, Γουναρίδης, Γκέσιος, Πάλλας, Θεοδωρίδης

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα