Μάρτινς: «Όλα για τον κόσμο»!

Μάρτινς: «Όλα για τον κόσμο»!

Δημήτρης Τομαράς
Μάρτινς: «Όλα για τον κόσμο»!

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη νέα χρονιά και το πρωτάθλημα για την ομάδα του Ολυμπιακού. Η υπόσχεσή του προς τον κόσμο.

Μεταξύ άλλων είπε στη Nova:

Μπαίνοντας ο Ολυμπιακός στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, θα θέλαμε να μοιραστείς μαζί μας τις σκέψεις σου: «Είναι πολύ θετικές οι σκέψεις μου γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Είμαστε προετοιμασμένοι με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
Αλήθεια, τι εικόνα έχεις για το ελληνικό πρωτάθλημα; «Κυρίως μέσα από τα ντέρμπι που έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και έχει πάρα πολλούς τίτλους, γνωρίζω πως δε θα είναι εύκολο να το κατακτήσουμε. Τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε δε θα είναι εύκολο να τα κερδίσουμε».
Θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα προς τον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν; «Θέλω να πω στους οπαδούς μας πως εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τους γεμίσουμε με χαρές και περηφάνια για την ομάδα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα