Original 21: «Πρωτάθλημα, κύπελλο, γήπεδο»!

Original 21: «Πρωτάθλημα, κύπελλο, γήπεδο»!

Gazzetta team
Original 21: «Πρωτάθλημα, κύπελλο, γήπεδο»!

bet365

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε αυτή, η Original 21 αναφέρει: «Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα... Δείχνει να είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία... Η ΑΕΚΑΡΑ μας ξεκινάει με τους ίδιους στόχους που έχει από την ημέρα ίδρυσης της. Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Απλά και όμορφα.

Έτσι αύριο από νωρίς θα είμαστε εκεί που πρέπει με την ίδια κ... και με μεγάλη προσμονή για μια χρονιά πανηγυρική και πρωταθληματική. Το ξεβράκωμα των διορισμένων στον τελικό του Κυπέλλου πρέπει να έχει και συνέχεια. Χωρίς οίκτο, χωρίς σάλιο... Καλή μας χρονιά και όλοι κοντά στην ΑΕΚΑΡΑ μας...

ΥΓ: Τρίτος στόχος και μεγαλύτερος είναι για όλους μας το γήπεδο. Δεν θέλουμε να σκεφτούμε καν πως δεν θα έχουν αρχίσει τα έργα και αυτήν την χρονιά. Οσοι Δήμαρχοι και κλητήρες και να υπάρχουν,όσα εμπόδια και να έχουν απομείνει...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα