Στον Τσέφεριν για... Κοντονή!

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΟΒΕΝΟ

Στον Τσέφεριν για... Κοντονή!

Στον Τσέφεριν για... Κοντονή!

Με την ιδιότητά του ως μέλος δύο επιτροπών της UEFA ο Γιώργος Γκιρτζίκης είχε συνάντηση με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, που κατεβαίνει για υποψήφιος πρόεδρος της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι δύο άνδρες είχαν την δυνατότητα να τα πουν στην Φλωρεντία. Οι πληροφορίες θέλουν τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ να μιλάει στον Σλοβένο παράγοντα για τις παρεμβάσεις του Σταύρου Κοντονή στο αυτοδιοίκητο και τα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέρεται μάλιστα να έγινε από μέρους του Γκιρτζίκη αναφορά για μη αλλαγή Νόμων από τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Στον Τσέφεριν δεν φάνηκε να ήχησαν ευχάριστα όλα αυτά.

Ο τέως πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, βρέθηκε στην Ιταλία σε συνάντηση που οργάνωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της εν λόγω χώρας για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αλεξάντερ Τσέφεριν για την προεδρία της UEFA. Σε αυτήν την επαφή έδωσαν το παρών 40 Ομοσπονδίες. Την Δευτέρα όλες οι Ομοσπονδίες θα βρίσκονται στην Αθήνα για το συνέδριο της UEFA που κορυφώνεται την Τετάρτη με την εκλογή του προέδρου της, ενώ την Πέμπτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική της Επιτροπή υπό το νέο πρόεδρο.

Best of internet