Χωρίς Φυτανίδη-Στόιτσεφ στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Φώτης Καρακούσης
Χωρίς Φυτανίδη-Στόιτσεφ στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

bet365

Με δύο απουσίες θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα ο Ατρόμητος, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Φυτανίδης και Στόιτσεφ.

Με τον αγώνα στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ κάνει την δική του πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος. Η προετοιμασία της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα ολοκληρώθηκε σήμερα και στην συνέχεια ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 20 παίκτες. Εκτός έμειναν οι Φυτανίδης, Στόιτσεφ και Μπαστακός, με τους τρεις να προπονούνται αύριο Κυριακή στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Όσον αφορά την αποστολή που θα βρίσκεται στα Γιάννενα, την αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Γκουγκούδης, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής.

Ο Ατρόμητος στην φετινή του πρεμιέρα θα έχει δίπλα του και τον κόσμο, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα υπάρχει εκδοτήριο στην Θύρα 7 στους «Ζωσιμάδες», όπου και θα προμηθεύονται εισιτήρια οι φίλοι των... κυανόλευκων. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει θα λειτουργήσει η Θύρα7 στο Στάδιο «Ζωσιμάδες» για τους μεμονωμένους φιλάθλους μας.

Η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται με επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται. Τιμή εισιτηρίου 10€».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα