Κοντονής: «Άλλο Θύρα 4, άλλο Θύρα 4α»

Κοντονής: «Άλλο Θύρα 4, άλλο Θύρα 4α»

Gazzetta team
Κοντονής: «Άλλο Θύρα 4, άλλο Θύρα 4α»

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για το κλείσιμο της Θύρας 4 και τόνισε πως η 4α είναι διαφορετική Θύρα και μπορεί να ανοίξει κανονικά!

Το δικό του σχόλιο για το κλείσιμο της Θύρας 4 έκανε ο Σταύρος Κοντονής. Καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ3, τόνισε πως η 4α είναι διαφορετική Θύρα, άρα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Αναλυτικά:

«Η απόφασή μας βασίστηκε στην έκθεση της Αστυνομίας η οποία ανέφερε πως τα επεισόδια που είχαν γίνει ξεκίνησαν από τη θύρα 4. Η τιμωρία αφορά μόνο αυτή τη θύρα και δεν θα μπορούσε να επεκταθεί σε άλλες.

Η θύρα 4Α είναι μια ξεχωριστή θύρα, όπως πληροφορήθηκα τις τελευταίες ώρες. Θα μπορούσε να υπάρχει και 4Β και 4Γ. Όπως και να έχει να γνωρίζουν όλοι πως σε περίπτωση επεισοδίων θα υπάρχουν ποινές που μπορούν να επιβληθούν από τον αρμόδιο υπουργό. Ήδη υπάρχουν παρόμοιες ποινές, αφού πριν από τη θύρα 4 υπήρξε το κλείσιμο στη θύρα 13 του Παναθηναϊκού»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα