Ζιντάν: «Είναι παράλογη η τιμωρία»

Ζιντάν: «Είναι παράλογη η τιμωρία»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Είναι παράλογη η τιμωρία»

bet365

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια του Ζινεντίν Ζιντάν για την τιμωρία της απαγόρευσης μεταγραφών για ένα έτος στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο προπονητή να κάνει λόγο για παράλογη απόφαση και να ζητά την άμεση άσκηση έφεσης.

Ο «Ζιζού» ενημερώθηκε για την απόφαση της FIFA να τιμωρήσει τη Ρεάλ, αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης με ποινή μεταγραφικού εμπάργκο για έναν χρόνο (πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν οι σύλλογοι να ενισχύσουν το ρόστερ τους ξανά από τον Ιανουάριο του 2018) για παραβίαση κανονισμών όσον αφορά την προσθήκη πιτσιρικάδων στα τμήματα υποδομής.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω και πραγματικά το θεωρώ παράλογο... Θέλω ο σύλλογος να το ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα, ν' ασκήσει έφεση και μακάρι να αρθεί η τιμωρία» είπε αρχικά ο τεχνικός των «μερένχες», για να προσθέσει αναφορικά και με τα όσα έχουν ειπωθεί για τη συμμετοχή των δικών του παιδιών στις ακαδημίες της Ρεάλ:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορούν να παίξουν τα παιδιά μου από τη στιγμή που έχουν γεννηθεί εδώ και έχουν περάσει ολόκληρη τη ζωή τους εδώ... Είναι πραγματικά παράλογο όλο αυτό που συμβαίνει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα