Επιτέλους ξεκινάει

Θοδωρής Βασίλης
Επιτέλους ξεκινάει

bet365

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Λιβαδειά κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό την ώρα που Πανιώνιος και Αστέρας στα λένε στη Νέα Σμύρνη στην πρώτη ματσάρα της χρονιάς. Τέλος, Κέρκυρα και Πλατανιάς ανοίγουν την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Βοιωτία για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» ψάχνουν το πρώτο διπλό της χρονιάς ώστε να κάνουν σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα αλλά και να βάλουν τις βάσεις για ένα καλό σερί που θα τον φέρει από την αρχή στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στραματσόνι θα έχει στο πλευρό της 2000 οπαδούς με τον Ιταλό τεχνικό να εφιστά την προσοχή στους παίκτες του αφού αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα και όχι το ματς με τον Άγιαξ που ακολουθεί για την Ευρώπη. Στα αγωνιστικά εκτός είναι οι τραυματίες Μπουμάλ, Τελάντερ και ο ανέτοιμος Σαμπά.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός θα κατλεβει με οδηγό την σεζόν 2013-14 όταν και στην πρεμιέρα του τότε πρωταθλήματος είχε κόψει βαθμούς χρησιμοποιώντας μάλιστα ως έδρα το ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός της ομάδας, Βαγγέλης Μάντζιος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ξεκινάει βασικός. Εκτός οι Μεντί και Σουμπίνιο.

Κέρκυρα-Πλατανιάς
Το ματς το οποίο χρονικά ανοίγει την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι επιστρέφουν στην Super League μετά από ένα χρόνο απουσίας και με τον Μιχάλη Γρηγορίου ξανά στον πάγκο και θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο Χιντζίδης, έμεινε εκτός αποστολής ο Ανδρεόπουλος. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του θέλει να πραγματοποιήσει άλλη μία καλή χρονιά με τον Γιώργο Παράσχο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μουνάφο.

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
Με φόρα από την περσινή καταπληκτική σεζόν, αλλά και με τον Νταβίντ Ενγκόνγκ να αποτελεί ένα από τα μπαμ του καλοκαιριού, ο Πανιώνιος ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος με στόχο μια ανάλογη πορεία. Και μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να μην είναι πλέον στην άκρη του πάγκου-ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο νέος προπονητής-αλλά η πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Με φόρα από τα φιλικά παιχνίδια και με ενισχυμένη ομάδα, ο Αστέρας θέλει να επιστρέψει στις πετυχημένες χρονιές που τον είχαν φέρει στην Ευρώπη.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (10/9)
16:00 Κέρκυρα-Πλατανιάς NS2
18:15 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης NS1
20:30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός NS2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα