Κετσπάγια: «Ετοιμη η ΑΕΚ»

Κετσπάγια: «Ετοιμη η ΑΕΚ»

Ετοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, είναι η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Κετσπάγια: «Ετοιμη η ΑΕΚ»

Ο προπονητής της Ενωσης μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στο πώς περιμένει η ομάδα του το πρώτο παιχνίδι για το  πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια...

«Είναι καλή ομάδα η Ξάνθη. Μια καλά δουλεμένη ομάδα, με έναν προπονητή που δουλεύει αρκετά χρόνια στην ομάδα. Πάντα μου άρεσε η Ξάνθη. Είχε καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο και ήξερε τι ήθελε. Δεν πιστεύω ότι είναι ομάδα η Ξάνθη που θα έρθει να κλειστεί. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Περιμέναμε εδώ αρκετό καιρό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Καλό είναι που ξεκινά το πρωτάθλημα. Το μόνο που μας... χαλάει είναι ότι ξεκινάμε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Ειδικά στην Ελλάδα, σε αυτή την εποχή, με τη θερμοκρασία που υπάρχει δεν πιστεύω να είναι λογική απόφαση να ξεκινήσουμε στις 4 το απόγευμα. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτή είναι η απόφαση και εμείς πρέπει να συμμορφωθούμε σε αυτή».

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από την αναβολή: «Αυτός ήταν ο λόγος που δώσαμε πολλα φιλικά. Σίγουρα όταν ξέρεις ότι ξεκινάς το πρωτάθλημα μια συγκεκριμένη ημερομηνία και αλλάζει συνεχώς αυτό, αφου δεν είναι ότι αναβλήθηκε μια εβδομάδα, μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε την ομάδα και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Για το αν έχει καταλήξει στο σύστημα: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε. Δεν θα έλεγα ότι είχαμε δοκιμάσει πολλά σχήμα. Είναι τι χρειάζεται να αλλάξεις μέσα στο παιχνίδι. Αλλά για την αρχή ξέρουμε τι να ακολουθήσουμε και αυτό θα ακολουθήσουμε». 

Best of internet