Το παλεύει ο Μολέδο!

Το παλεύει ο Μολέδο!

Νίκος Αθανασίου
Το παλεύει ο Μολέδο!

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Λιβαδειά και τελευταία στιγμή θα δοκιμάσει το πόδι του και αν είναι καλά θα ξεκινήσει. Μοιρασμένες οι πιθανότητες. Το πλάνο του Στραματσόνι.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ροντρίγκο Μολέδο στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε ατομικό την Παρασκευή, νιώθει ακόμη ενοχλήσεις αλλά ζήτησε από τον Στραματσόνι να μπει στην αποστολή και έτσι κι έγινε. Λίγες ώρες πριν το ματς θα δοκιμάσει το πόδι του και αν είναι «οκ» θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού». Οι πιθανότητες, πάντως, είναι μοιρασμένες.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Μολέντο προπονήθηκε ατομικά, ο Κοτσόλης συνέχισε τη θεραπεία του ενώ οι Μπουμάλ-Τελάντερ το πρόγραμμα τους. Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Βλαχοδήμος Π., Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Το πλάνο του Στραματσόνι

Από κει και πέρα, ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να παρατάξει έναν Παναθηναϊκό με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς απ' ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το 3-5-2 θα μπει στο... συρτάρι και πιθανότατα θα ξαναβγεί την Πέμπτη κόντρα στον Άγιαξ. Απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Ιταλός τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιάσει το «τριφύλλι» με 4-2-3-1. Τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Χουλτ, δεξί τον Μέστο και τον Ιβανόφ με τον Μολέδο αν είναι καλά. Αλλιώς θα ξεκινήσει ο Κουτρουμπής. Λεντέσμα και Ζέκα τα αμυντικά χαφ. Γουακάσο αριστερό «φτερό», Ιμπάρμπο δεξί και στην κορυφή ο Μπεργκ. Για την θέση του επιτελικού Βιγιαφάνιες και Λουντ έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα