Μαλεζάς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Gazzetta team
Μαλεζάς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

bet365

Ο Στέλιος Μαλεζάς αναφέρθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, το απόγευμα (18:15) της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ελληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το ματς της Κυριακής και στάθηκε στην ανάγκη του ΠΑΟΚ να «σβήσει» τους -3 βαθμούς, με τους οποίους ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Το θέμα δεν είναι αν είμαστε έτοιμοι. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί ξεκινάμε και με -3 βαθμούς. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι, προκειμένου να μειώσουμε το ντεσαβαντάζ που έχουμε με τις υπόλοιπες ομάδες όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Γιατί όχι να μην είμαστε στους διεκδικητές του τίτλου μαζί με τις άλλες δυνατές ομάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα