Περιμένουν Φαλκάο στη Μονακό

Περιμένουν Φαλκάο στη Μονακό

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Περιμένουν Φαλκάο στη Μονακό

bet365

Την επιστροφή του Φαλκάο περιμένουν στη Μονακό για να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και για να μπουν με το... δεξί στους ομίλους του Champions League.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με τη φανέλα της Μονακό σκοράροντας δύο γκολ, στις δύο αναμετρήσεις που έδωσαν στην ομάδα του την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ωστόσο, ένας μυικός τραυματισμός τον έφερε εκτός δράσης στα ματς που ακολούθησαν με Βιγιαρεάλ, Γκινγκάμπ, Ναντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ζαρντίμ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, με τον «τίγρη» να είναι εκτός 11άδα. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, περιμένει να παίξει στο ματς με τη Λιλ, έστω και λίγο ώστε να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στις 19/9, όπου η ομάδα του Πριγκιπάτου παίζει με την Τότεναμ, στο Λονδίνο.

«Πιστεύω ότι θα είναι στο επόμενο παιχνίδι έτοιμος», απάντησε χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ο Ζαρντίμ, ο οποίος βλέπει τον Κολομβιανό να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα