«Η UEFA ερευνά τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

«Η UEFA ερευνά τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

Gazzetta team
«Η UEFA ερευνά τον Βαγγέλη Μαρινάκη»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Press Association Sport ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται υπό τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σύμφωνα με αξιωματούχο της UEFA, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τον Ολυμπιακό. Αυτό άλλωστε δήλωσε στο Press Association Sport «H UEFA επιβεβαιώνει πως υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, η Ομοσπονδία επιβεβαιώνει ότι έχει στείλει επίσημο αίτημα στον εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλο προκειμένου να λάβει αντίγραφο της αναφοράς που εκδόθηκε» και πρόσθεσε: «Δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη ούτε για το σύλλογο ούτε για τον ιδιοκτήτη του».

Η UEFA αναθέρμανε το ενδιαφέρον της για την υπόθεση, αφού δε χρειάζεται να υπάρχει καταδικαστική απόφαση για να τιμωρήσει ένα σύλλογο ή ένα πρόσωπο.

Παράλληλα, ο Guardian τονίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τα ηνία της Νότιγχαμ, αφού δεν υπάρχει σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα