«Μπήκε» ο Μολέδο

«Μπήκε» ο Μολέδο

Νίκος Αθανασίου
«Μπήκε» ο Μολέδο

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ μπήκε στο πρόγραμμα της Πέμπτης και αποχώρησε προληπτικά, όντας σε καλό δρόμο για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι «βράχος», μπήκε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης αλλά κατά του διάρκεια του προγράμματος αποχώρησε προληπτικά. Αυτό είχε συμφωνηθεί πριν την έναρξη της προπόνησης και ο Βραζιλιάνος είναι σε καλό δρόμο για το σαββατιάτικο ματς με τον Λεβαδειακό! Αύριο θα προπονηθεί ξανά και τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Στραματσόνι αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Από κει και πέρα, ο Λέτο έκανε αποφόρτιση ενώ Μπουμάλ και Τελάντερ ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική, στημένες φάσεις και παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα