Καμία τιμωρία στον Ολυμπιακό

Καμία τιμωρία στον Ολυμπιακό

Κώστας Νικολακόπουλος Κώστας Νικολακόπουλος
Καμία τιμωρία στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταθέτει στο blog του στο gazzetta την άποψή του για τις όποιες συνέπειες στον Ολυμπιακό από τη δικαστική περιπέτεια.

Xαρακτήριζα χθες φούμαρα τα όσα γράφονται δεξιά κι αριστερά για τις επιπτώσεις που θα έχει ο Ολυμπιακός από τη δικαστική περιπέτεια του προέδρου του.

Κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν φούμαρα αυτά που λέω εγώ. Δικαίωμα τους. Δικαίωμα μου κι εμένα να εκφράσω την άποψη μου, με βάση όλα όσα ξέρω για την υπόθεση, όσα έχω διαβάσει από το ανακριτικό υλικό, αλλά κι από την πρόταση του εισαγγελέα. Σε συνδυασμό με το τι μου λέει η λεγόμενη κοινή λογική. Γιατί πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει κοινή λογική…

Κατά την γνώμη μου λοιπόν ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να υποστεί καμία συνέπεια από όλη αυτή την ιστορία, σε επίπεδο τιμωριών. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ο Μαρινάκης έστησε έστω και…μισό παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Μπορεί όποιος θέλει να βρει στο διαδίκτυο όλο το κατηγορητήριο του ανακριτή εις βάρος του Μαρινάκη. Αλλά κι ολόκληρη την εισαγγελική πρόταση. Η ερώτηση είναι απλή: Ποιο είναι το στημένο παιχνίδι; Ας βρεθεί κάποιος να πει έστω για ένα παιχνίδι ότι ήταν στημένο,

Το Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1; Ποια είναι η απόδειξη; Ότι ο Φύσσας κατέθεσε ότι «κάτι» του είπε κάποιος;

Το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0; Ποια είναι η απόδειξη; Ότι ο Γεωργέας κατέθεσε ότι «κάτι» πιστεύει;

Το Ολυμπιακός-Αστέρας 3-1; Ποια η απόδειξη; Ότι ο Γιάχος ευνόησε τον Ολυμπιακό;

Το Βέροια-Ολυμπιακός 0-3; Ποια η απόδειξη; Ότι ο Ιωαννίδης ευνόησε τον Ολυμπιακό;

Το Αστέρας-Ολυμπιακός 0-0; Ποια η απόδειξη; Ότι ο Σπάθας ευνόησε τον Ολυμπιακό;

Η, το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός 1-1; Ποια η απόδειξη; Ότι ο Δημητρόπουλος ευνόησε τον Ολυμπιακό;

Καλά για τα δύο πρώτα παιχνίδια, ήδη ουσιαστικά δεν υπάρχουν υποθέσεις, τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια. Η Βέροια έχει αθωωθεί δύο φορές κι ο Σπανός αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Για τα άλλα, το σχόλιο μου είναι το εξής: άμα θεωρούνται στημένα παιχνίδια, όσα ένας διαιτητής ευνόησε μία ομάδα, τότε τα μισά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και τα μισά παιχνίδια όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, θα είναι στημένα.

Ειλικρινά εγώ δεν μπορώ να σκεφθώ πώς κάποιο δικαστήριο, τακτικό η, αθλητικό, αποτελούμενο από ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΣ δικαστές, μπορεί να βρει, απ΄ όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, έστω το παραμικρό στοιχείο χειραγωγημένου αγώνα από πλευράς Μαρινάκη, ώστε να τιμωρήσει τον πρόεδρό του η, τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.