«Μπλόκο» Κοντονή και πιθανή ανατροπή!

Νίκος Αθανασίου
«Μπλόκο» Κοντονή και πιθανή ανατροπή!

bet365

Νέα χρονιά... παλιά έθιμα! Με υπουργική απόφαση απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του «τριφυλλιού» το Σάββατο στην Λιβαδειά! Ορατό το ενδεχόμενο να δοθούν κανονικά εισιτήρια στους «πράσινους».

Το πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο, ωστόσο, για ακόμη μία φορά τίποτα δεν θα θυμίζει τα ευρωπαϊκά γήπεδα, στα οποία οπαδοί και των δύο ομάδων βρίσκονται στις κερκίδες! Με απόφαση του Σταύρου Κοντονή, μπαίνει «μπλόκο» στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό! Ο υπουργός δεν επιτρέπει ούτε την μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του «τριφυλλιού» και τους στερεί την δυνατότητα να βρεθούν στον πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έτσι λοιπόν η «εκστρατεία» στην Βοιωτία φαίνεται να αναβάλλεται, ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείσουμε να βρεθούν οπαδοί των «πρασίνων» τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου, όπως για παράδειγμα είχαν κάνει πέρυσι οι φίλοι της ΑΕΚ, παρακολουθώντας το ματς της «Ένωσης» από τα... βουνά! Το ίδιο μέτρο αναμένεται να ισχύσει και στο ΑΕΛ-Ηρακλής αλλά και στο ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός!

Πιθανή η ανατροπή!

Από κει και πέρα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πιθανό μετά και από τις ζυμώσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε το θέμα, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι να πάρουν κανονικά εισιτήρια, με τον Κοντονή να λογαριάζει καλύτερα τα δεδομένα που προκύπτουν για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα