Μένουν ως έχουν στον Αστέρα Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μένουν ως έχουν στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν πρόκειται να ασχοληθούν με κάποια περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί περίμεναν από τον Αστέρα Τρίπολης να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, ώστε να ενισχύσει το επιθετικό δίδυμο Ιωαννίδη - Γκοντό.

Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν βρήκαν κάποια περίπτωση που να τους ενθουσιάσει και έτσι, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν κινήθηκαν για την απόκτηση κάποιου παίκτη. Η λογική «να πάρουμε παίκτη», δεν υπήρξε. Πρώτον, διότι οι Μπάκος και Καϋμενάκης θέλουν οι παίκτες που θα έρχονται να είναι καλύτεροι απ' αυτούς που φεύγουν ή απ' αυτούς που είναι ήδη στην ομάδα.

Kαι δεύτερον στο να μην αποκτηθεί και τρίτος κλασικός φορ βοήθησε ο Νίκος Ιωαννίδης, που στην καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν... αποκάλυψη (έπαιξε στα επτά από τα εννιά φιλικά, σκοράροντας οχτώ φορές). Σε κάθε φιλικό που σκόραρε ο Αστέρας, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έβαζε την υπογραφή του, πετυχαίνοντας μάλιστα όμορφα τέρματα, όπως αυτό με την Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Όσο για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, που ακούστηκε ότι ενδιαφέρει, οι άνθρωποι της ομάδας απαντούσαν με ένα κοφτό «δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε». Παρόμοια ήταν η απάντηση και αν γενικότερα θα γίνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα έχουμε κάποια ανατροπή. Πάντως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο να συμβεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα