Μένουν ως έχουν στον Αστέρα Τρίπολης

Μένουν ως έχουν στον Αστέρα Τρίπολης

Στον Αστέρα Τρίπολης δεν πρόκειται να ασχοληθούν με κάποια περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Μένουν ως έχουν στον Αστέρα Τρίπολης

Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί περίμεναν από τον Αστέρα Τρίπολης να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, ώστε να ενισχύσει το επιθετικό δίδυμο Ιωαννίδη - Γκοντό.

Ωστόσο, οι Αρκάδες δεν βρήκαν κάποια περίπτωση που να τους ενθουσιάσει και έτσι, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δεν κινήθηκαν για την απόκτηση κάποιου παίκτη. Η λογική «να πάρουμε παίκτη», δεν υπήρξε. Πρώτον, διότι οι Μπάκος και Καϋμενάκης θέλουν οι παίκτες που θα έρχονται να είναι καλύτεροι απ' αυτούς που φεύγουν ή απ' αυτούς που είναι ήδη στην ομάδα. 

Kαι δεύτερον στο να μην αποκτηθεί και τρίτος κλασικός φορ βοήθησε ο Νίκος Ιωαννίδης, που στην καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν... αποκάλυψη (έπαιξε στα επτά από τα εννιά φιλικά, σκοράροντας οχτώ φορές). Σε κάθε φιλικό που σκόραρε ο Αστέρας, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έβαζε την υπογραφή του, πετυχαίνοντας μάλιστα όμορφα τέρματα, όπως αυτό με την Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Όσο για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, που ακούστηκε ότι ενδιαφέρει, οι άνθρωποι της ομάδας απαντούσαν με ένα κοφτό «δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε». Παρόμοια ήταν η απάντηση και αν γενικότερα θα γίνει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα έχουμε κάποια ανατροπή. Πάντως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο να συμβεί. 

 

Best of internet