Με κόσμο ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα

Gazzetta team
Με κόσμο ο Πανιώνιος κόντρα στον Αστέρα

bet365

Ο Πανιώνιος θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έπειτα από ενέργειες της ΠΑΕ που εξαφάνισαν την ποινή μιας αγωνιστικής και μείωσαν το πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Mετά από νομικές ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, δια του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη, εξαφανίσθηκε με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές και μειώθηκε σημαντικότατα η επιβληθείσα χρηματική ποινή.

Έτσι, οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα μπορέσουν με μαζική προσέλευση να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα στη Ν.Σμύρνη την Σάββατο 10-9-2016, 18:15, με τον Αστέρα Τρίπολης, βοηθώντας τον να σημειώσει την πρώτη επιτυχία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της περσινής σεζόν.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα