Προσπάθεια για... μπλόκο στις εκλογές

Προσπάθεια για... μπλόκο στις εκλογές

Ήμερα κρίσης για τις εκλογές της ΕΠΟ, με τις έξι Ενώσεις να έχουν σαφείς πιθανότητες δικαίωσης για την προσφυγή που έκαναν για τις εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για την 1η Οκτώβρη στα Χανιά.

Προσπάθεια για... μπλόκο στις εκλογές

Οι ΕΠΣ Μακεδονίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Θεσσαλίας, Σάμου και Γρεβενών ζήτησαν, μέσω προσφυγής, την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ, που έχουν προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου. 

Η αντιπολίτευση του Γραμμένου, εκτός από τη διαπίστωση της ακυρότητας, ζητά να απαγορευθεί η επιχείρηση κάθε άλλης πράξης που αφορά στην διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των οργάνων της ΕΠΟ πριν από το Διαιτητικό Δικαστήριο, που προβλέπεται από το Καταστατικό.

Σήμερα, είναι η μέρα που θα αποφασιστεί αν το αίτημά τους θα γίνει δεκτό, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύμφωνα με πληροφορίες. Είναι το πιο πιθανό, όπως φαίνεται. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πηγές η απόφαση έχει ήδη βγει και αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα.

Στην περίπτωση που δεν έχουμε εκλογές την 1η Οκτωβρίου, ο Κύρος Βασσάρας θα παραμείνει στο πόστο του επιδιαιτητή κι οι πίνακες διαιτησίας θα μείνουν ως έχουν, μέχρι την 25η Οκτωβρίου που λογικά θα είναι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Best of internet