Οι... άρχοντες των αγώνων του Κυπέλλου

Gazzetta team
Οι... άρχοντες των αγώνων του Κυπέλλου

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Και Κύπελλο θα έχουμε το ερχόμενο Σάββατο με την ΕΠΟ να ορίζει τους αγώνες ΟΦΗ-Αχαρναϊκός και Παναιγιάλειος-Σπάρτη για την πρώτη φάση του θεσμού.

Εκτός από την Σούπερ Λίγκα και την Γ' Εθνική, αυτό το Σάββατο έχουμε και δύο αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Αχαρναϊκό και ο Παναιγιάλειος την Σπάρτη, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων αυτών. Στο πρώτο θα είναι ο Σπύρος Σταθόπουλος και στο δεύτερο ο Γιώργος Μιχαηλίδης.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ - Αχαρναϊκός (17:30, Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Παναιγιάλειος - Σπάρτη (19:30, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα