Ηρακλής: «Δεν μας δίνει εισιτήρια η ΑΕΛ»

Gazzetta team
Ηρακλής: «Δεν μας δίνει εισιτήρια η ΑΕΛ»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ηρακλής ξεκαθαρίζει πως έγινε πρόταση στην ΑΕΛ για να εξασφαλιστούν 1500 εισιτήρια, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ γνωστοποιεί πως κατέθεσε αίτημα στην ΠΑΕ ΑΕΛ για χορήγηση 1500 εισιτηρίων ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στη Λάρισα. Η απάντηση ήταν πως πάγια πολιτική της ΑΕΛ είναι η μη χορήγηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πως δύναται να δώσει στην ομάδα μας 25 προσκλήσεις.

Αυτό συνεπάγεται πως την ίδια στάση θα τηρήσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ, έναντι της ΑΕΛ, στον αγώνα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα