«Ιταλός Τσιπίδης ο Μοντεκάλβο»

«Ιταλός Τσιπίδης ο Μοντεκάλβο»

Gazzetta team
«Ιταλός Τσιπίδης ο Μοντεκάλβο»

bet365

Για τα διοικητικά, αλλά και τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΛ στην Λάρισα μίλησε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ηρακλή Μάκης Σαρλής, χαρακτηρίζοντας τον Μοντεκάλβο Ιταλό Τσιπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Arena fm»:

«Αυτή τη στιγμή κατευθύνσεις δίνει ο κ.Καγιούλης, αυτός διοικεί. Εγώ προσωπικά μόνο με τον κ.Καγιούλη μιλάω.

Για τον Μοντακάλβο: «Ποιος Ιταλός… Ο φίλος μου ο Τσιπίδης της Ιταλίας. Εγώ εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξει τίποτα και θα συνεχίσουμε με τον κ.Καγιούλη. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πάρει κάποιος τον Ηρακλή από το Παπαθανασάκη τη δεδομένη στιγμή. Όταν υπάρχουν τόσες νομικές ρήτρες φαίνεται ότι δεν θες να πουλήσεις».

Αναφορικά με τα εισιτήρια στο παιχνίδι με την Λάρισα: «Η Λάρισα δεν θα δίνει εισιτήρια σε κανέναν φιλοξενούμενο, αυτή ήταν η ανακοίνωση της σε μας».

Κλείνοντας τόνισε: «Ας πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα με την Λάρισα τώρα τουλάχιστον να αρχίσουμε καλά στο αγωνιστικό κομμάτι, γιατί μετά ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι ,πάνω στην έκθεση, αυτό με τον Ολυμπιακό. Ευελπιστώ ότι θα γίνει μια φανταστική κερκίδα από το λαό μας και ο κόσμος μας θα στείλει μηνύματα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα