«Εάν ζημιωθεί η Δόξα αλλάξτε ήπειρο»!

Δημήτρης Τομαράς
«Εάν ζημιωθεί η Δόξα αλλάξτε ήπειρο»!

bet365

Αυστηρό και σαφές μήνυμα προς όσους βάζουν εμπόδια στην ομάδα τους, έστειλαν μέσω ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Δόξας Δράμας «Μαυραετοί»!
Ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για το μη ορισμό διαιτητών στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, με αντίπαλο τον Καμπανιακό, προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Δόξας Δράμας «Μαυραετοί». Πιο αναλυτικά:
«Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή όλα αυτά τα χρόνια βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε με τους διάφορους περίεργους γραφικούς τυπάκους που... αυτοαποκαλούνται παράγοντες του δραμινού ποδοσφαίρου και συχνά πυκνά εμφανίζονται στο προσκήνιο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων και σκοπιμοτήτων εις βάρος συνήθως του γενικού συνόλου αλλά κυρίως εις βάρος της αγαπημένης μας ΔΟΞΑΣ και του δραμινού ποδοσφαίρου τους λέμε ξεκάθαρα το εξής για να τελειώνουμε μια και καλή μαζί τους:
Σε περίπτωση που ζημιωθεί η λατρεμένη μας ομάδα, οικονομικά, αγωνιστικά και διοικητικά καλύτερα να αλλάξουν όχι πόλη αλλά ήπειρο. Εννοείται πως όλοι τους ήδη, και μετά τις τελευταίες εξελίξεις που προκάλεσαν τον χλευασμό όλου του αθλητικού κόσμου της πατρίδας μας, είναι ανεπιθύμητοι και το γήπεδο του Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ απαγορευμένη ζώνη για αυτούς.
Θα τους παρακαλούσαμε λοιπόν, για τελευταία φορά ευγενικά, να μην ξαναπατήσουν στον Ναό μας και να μην ξανααπασχολήσουν την κοινή γνώμη και τους οπαδούς και φίλους της ΔΟΞΑΣ με τα καμώματά τους γιατί η γλώσσα της ευγένειας και οι πολιτισμένες έως σήμερα αντιδράσεις μας θα αντικατασταθούν από την γλώσσα του πεζοδρομίου, που δυστυχώς είναι η μοναδική που ομιλούν απταίστως και οι αντιδράσεις και οι ενέργειές μας θα τους κάνουν να καταλάβουν για τα καλά την αγανάκτηση του κόσμου της ΔΟΞΑΣ.
Ας εύχονται λοιπόν η τελευταία περιπέτεια που έμπλεξαν τον σύλλογό μας αλλά και όλες τις ομάδες του Νομού να έχει αίσιο τέλος διότι σε διαφορετική περίπτωση εκτός από τις νομικές κυρώσεις η μπαλίτσα θα παιχτεί σε άλλο γήπεδο. Σ.Φ. ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ».
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα