Χωρίς τον Λάζαρο και τους διεθνείς

Χωρίς τον Λάζαρο και τους διεθνείς

Gazzetta team
Χωρίς τον Λάζαρο και τους διεθνείς

bet365

Χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ.

Από τα Σπάτα έλειπαν οι διεθνείς αλλά έλειπε και ο Λάζαρος. Μια σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο ήταν αρκετή για να αφήσει εκτός προγράμματος τον 29χρονο άσο, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Στις τάξεις των Κιτρινόμαυρων δεν υπάρχει ανησυχία αλλά καταλαβαίνουν όλοι τι χρειάζεται προσοχή, με δεδομένο ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν έχει συμπληρώσει ούτε καν δύο εβδομάδες από την ημέρα που άρχισε προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πλην των διεθνών, προπονήθηκαν κανονικά, με την προπόνηση της Ενωσης την Πέμπτη να είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα