Βενεζουέλα - Αργεντινή 2-2 (vids)

Gazzetta team
Βενεζουέλα - Αργεντινή 2-2 (vids)

bet365

Το γκολ του Οταμέντι στο 83'... έσωσε την Αργεντινή (2-2) που χωρίς τον Μέσι, φλέρταρε με ήττα από την τελευταία Βενεζουέλα!

Κοντά σε μεγάλο κάζο βρέθηκε η Αργεντινή, η οποία παραλίγο να χάσει από την τελευταία Βενεζουέλα, αλλά τελικά ο Οταμέντι έσωσε τον βαθμό (2-2), όμως χάθηκε η κορυφή με την Ουρουγουάη να βρίσκεται πλέον στο +1.

Η φιναλίστ του Κόπα Αμέρικα, αγωνίστηκε χωρίς τον Μέσι και είδε τα πράγματα να στραβώνουν από νωρίς. Συγκεκριμένα στο 34', ο Χουανπί έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη όλοι περίμεναν πως η Αργεντινή θα αντιδράσει και θα πάρει το ματς, κάτι που όμως δεν έγινε!

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι με τέρμα του Μαρτίνεζ στο 52' έφτασαν στο 2-0 και έδειχναν να αγκαλιάζουν την έκπληξη. Τελικά όμως η Αργεντινή έβγαλε αντίδραση και αρχικά μείωσε με τον Πράτο στο 58' και γλίτωσε το κάζο χάρη στο τέρμα του Οταμέντι στο 83'. Αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος βαθμός που παίρνει στα προκριματικά η Βενεζουέλα, που στο 89' λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη, μιας και είχε δοκάρι με τον Βιγιαβουενά!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα