Επιστροφές και… αδιάβροχα στην προπόνηση της Τρίτης

Επιστροφές και… αδιάβροχα στην προπόνηση της Τρίτης

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της στη Νέα Μεσημβρία, την ώρα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, όπου συμμετείχαν και αρκετοί διεθνείς, που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη. 

Επιστροφές και… αδιάβροχα στην προπόνηση της Τρίτης

Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τους Γκάρι Ροντρίγκες, Φερνάντο Βαρέλα, Εβγέν Σάχοφ και Μάριος Σιαμπάνη, που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, να προπονούνται κανονικά, ενώ στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι έξι-επτά διεθνείς του ΠΑΟΚ.

Η προπόνηση, που έγινε υπό δυνατή βροχή, ήταν μοιρασμένη στην κυκλοφορία της μπάλας με στόχο το γρήγορο transition game και στην τακτική σε παιχνίδι εννιά εναντίον εννιά με τέσσερις μικρές και δύο μεγάλες εστίες.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου της σημερινής προπόνησης άφησε εκ νέου αιχμές για την απόφαση της Λίγκας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 3η αγωνιστική.

«Το Σάββατο έγινε Κυριακή, η αγωνιστική της πρεμιέρας παρέμεινε η τρίτη, έτσι για να υπάρχει πρωτοτυπία, αλλά το πρωτάθλημα αρχίζει», σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ σ’ ένα άλλο σημείο τόνισε με νόημα: «οι όποιες αμφιβολίες για το αν είναι αλήθεια πως όντως ξεκινά η αγωνιστική δράση στην Ελλάδα, ξεπεράστηκαν». 

Best of internet