Τράβηγμα ο Κοτσόλης, επιστρέφουν οι διεθνείς

Τράβηγμα ο Κοτσόλης, επιστρέφουν οι διεθνείς

Νίκος Αθανασίου
Τράβηγμα ο Κοτσόλης, επιστρέφουν οι διεθνείς

bet365

Ο Στέφανος Κοτσόλης υπέστη τράβηγμα και μένει εκτός για το επόμενο διάστημα. Ξεκίνησε η επιστροφή των διεθνών με τους Κουλιμπαλί, Λουντ και Ευαγγέλου.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ρυθμούς έναρξης του πρωταθλήματος, με τον Αντρέα Στραματσόνι να περιμένει την επιστροφή των διεθνών και ιδιαίτερα του Γουακάσο που αναμένεται τελευταίος. Η αρχή, πάντως, έγινε σήμερα με τους Λουντ, Ευαγγέλου και Κουλιμπαλί.
Από κει και πέρα, τα νέα από την απογευματινή προπόνηση δεν ήταν ευχάριστα, καθώς ο Στέφανος Κοτσόλης υπέστη τράβηγμα και τέθηκε νοκ-άουτ!

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε γυμναστήριο, ζέσταμα και παιχνίδι με περιορισμούς σε μικρό χώρο. Οι Μπουμάλ και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμα τους, ενώ Μπεργκ, Χουλτ, Εμποκού, Γουακάσο και Ιβανόφ απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα