Η... προφητεία και χιούμορ να υπάρχει!

Η... προφητεία και χιούμορ να υπάρχει!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Η... προφητεία και χιούμορ να υπάρχει!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τις εξελίξεις στο θέμα της «εγκληματικής οργάνωσης», για μία δήλωση τέσσερα χρόνια πριν και γελάει με εκείνους που συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο-μαύρο!

Η εισήγηση του Σταμάτη Δασκαλόπουλου-του εισαγγέλεα για τον οποίο είχε ζητηθεί η εξαίρεση του από την υπόθεση μια... ντουζίνα φορές για το προφανές, που δεν είναι άλλο από το γεγονός πως είναι ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ- στέλνει σε δίκη τους περισσότερους κατηγορούμενους για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», με πρώτο και καλύτερο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, ζητά την προφυλάκιση του προέδρου του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με το βούλευμα έχει κάνει... κουρελόχαρτο τους περιοριστικούς όρους περί ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Κάτι που το γνωρίζουν και οι... πέτρες, κάτι που καταγράφεται καθημερινά στις εφημερίδες που πρόσκεινται στον ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ, κάτι που όλη η Ελλάδα αντίκρισε όταν στον τελικό του Κυπέλλου πάτησε χορτάρι και χαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ή όταν στην φιέστα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και υποσχέθηκε «άλλα δεκαπέντε». Σε πανελλήνια μετάδοση, σε πρώτο πλάνο! Ποιοι νόμοι τώρα; Προφανώς, λογάριαζαν χωρίς τον... Δασκαλόπουλο στο λιμάνι, νόμιζαν πως όλοι οι δικαστές είναι σαν και εκείνους της ΕΠΟ, λογάριαζαν χωρίς τον εισαγγέλεα που μέχρι στιγμής δεν καταλαβαίνει από διευθύνσεις και ονόματα, δεν παίρνει χαμπάρι και κάνει την δουλειά του, όπως θα έπρεπε να την κάνουν όλοι οι λειτουργοί αυτού του κράτους!

Πάμε σε δίκη, λοιπόν και από την στιγμή που υπάρχει τελεσίδικα δίκη- στην οποία η δικαιοσύνη θα κρίνει ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος- οι επιτροπές δεοντολογίας της ΕΠΟ και της ΟΥΕΦΑ είναι υποχρεωμένες να ελέγξουν πειθαρχικά και τον Ολυμπιακό εκτός από τον πρόεδρό του! Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική ομοσπονδία δεν «άγγιξε» τον σύλλογο του Πειραιά, όμως τώρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος και κανένας Γκιρτζίκης ή Ελευθεριάδης δεν μπορεί να τον κλείσει!

Η ιστορία με την «εγκληματική οργάνωση» μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της και επιτέλους, κάποια στιγμή, όλοι όσοι έκαναν το άσπρο-μαύρο όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να σοβαρευτούν γιατί σε λίγο θα τους φτύνει σύσσωμη η χώρα και αυτοί θα νομίζουν ότι βρέχει! Στην αρχή ήταν «μια σκευωρία», στην συνέχεια «δεν θα πάει σε δίκη», λίγο πιο μετά «αυτά τα λέει ο γραφικός Θωμαϊδης που είναι βαλτός του Αλαφούζου» και πάει λέγοντας. Προφανώς νομίζουν πως απευθύνονται σε ζώα, νομίζουν πως έχουν να κάνουν με λοβοτομημένους αλλά ακόμη και οι ίδιοι τους οι οπαδοί, τους έχουν καταλάβει και «βράζουν» μαζί τους! Δεν μαζεύεται η κατάσταση, κύριοι, όσα περισσότερα λέτε, τόσο περισσότερο εκτίθεστε. Αρκετά! Όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζατε ως «γραφικούς» εκείνους που στέκονταν όρθιοι και έγραφαν τα αυτονόητα, τώρα παρουσιάζετε ως «βαλτούς» και άσχετους τους εισαγγελείς, αύριο-μεθαύριο ποιος ξέρει μπορεί να είναι μέρα και εσείς να μας λέτε πως έχει φεγγάρι!

Ούτε σκευωρία υπάρχει, ούτε «αυτά τα λέει ο ΣΚΑΪ», ούτε τίποτα από αυτά που λέγονται και γράφονται για να υποβαθμίσουν την σοβαρότητα της κατάστασης, έχουν υπόσταση! Εδώ υπάρχει βούλευμα εισαγγέλεα, το οποίο παραπέμπει σε δίκη για κακουργήματα και ζητά προφυλάκιση. Δεύτερη φορά μετά την εγγύηση των 200.000 ευρώ! Για τόσο... ασήμαντη υπόθεση μιλάμε!

Αντί επιλόγου, ακολουθεί ένα βίντεο-προφητεία από τον Αύγουστο του 2012 έξω από το ΟΑΚΑ μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και μία συμβουλή: Χιούμορ να υπάρχει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.