Από την Ίντερ στον Λεβαδειακό! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Από την Ίντερ στον Λεβαδειακό! (vids)

bet365

Τον Νιγηριανό Ομπιόρα που ήταν στο ρόστερ της Ίντερ στο Champions League του 2010 επιδιώκει να κλείσει ο Λεβαδειακός. Επαφές από την Κυριακή.
O 25χρονος Νουάνκο Εμέκα Ομπιόρα μπορεί να μην είναι σούπερ όνομα αλλά έχει πίσω του βαρύ βιογραφικό. Στα 25 του κυρίως είναι αμυντικό χαφ και ενώ φέρεται να έχει και ευρωπαϊκό διαβατήριο.
Η προηγούμενή του ομάδα ήταν η Ακαδέμικα και πριν η Κόρντομπα. Ήταν στο ρόστερ της Ίντερ το 2010 με το Champions League ενώ αναδείχθηκε από τις υποδομές της Μούρθια και της Ίντερ.
Στην πρώτη ομάδα της Ίντερ ήταν το 2010. Μετά η Πάρμα το 2012, η Γκούμπιο, η Πάντοβα και η Κλουζ στη Ρουμανία. Είναι διεθνής με τη Νιγηρία. Οι συζητήσεις με τον Λεβαδειακό γίνεται από την Κυριακή με στόχο να κλείσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα