Αρχισαν τα όργανα στην Παλέρμο

Αρχισαν τα όργανα στην Παλέρμο

Γιώργος Κοντογεώργης
Αρχισαν τα όργανα στην Παλέρμο

bet365

Ακόμα και την εβδομάδα που υπάρχει διακοπή οι εξελίξεις στην Παλέρμο δεν σταματούν και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είναι ο νέος τεχνικός των Rosanero.

Ο πρόεδρος-μύθος, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, προχώρησε πέρυσι σε 8 αλλαγές προπονητή, όμως φέτος την... πάτησε, αφού ο Ντάβιντε Μπαλαρντίνι αποχώρησε ύστερα από μόλις δύο αγώνες στην φετινή Serie A. Τη θέση του πήρε επίσημα ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, παλιού παίκτη της Νάπολι και προπονητή της Φότζια.

«Ο Μπαλαρντίνι ήταν εκείνος που έφυγε. Ηταν φαίνεται γραφτό ύστερα από αυτά που έκανα πέρυσι να μην μείνει ο Μπαλαρντίνι. Τα πήγαμε καλύτερα από τους ανταγωνιστές μας στη μεταγραφική περίοδο. Ο Μπαλαρντίνι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής ποδοσφαίρου, όμως δεν είναι το ίδιο καλός έξω από το γήπεδο. Δεν μπορείς έπειτα από δύο μήνες να στέλνεις ένα μήνυμα και να λες 'δεν συμφωνώ μαζί του, φεύγω. Θα κινηθώ νομικά εναντίον του».

Πέρυσι, στον πάγκο της Παλέρμο κάθισαν 6 διαφορετικοί άνθρωποι, ακόμα και ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο, που προσλήφθηκε κανονικά αλλά δεν είχε τα απαραίτητα διπλώματα για να προπονήσει σε επίσημο αγώνα. Μπέκε Ιακίνι και Ντάβιντε Μπαλαρντίνι είχαν από δύο θητείες στο κλαμπ το 2015-16.

 

SERIE A Τελευταία Νέα