Δοκιμάζει Μεσκινί η ΑΕΛ

Δοκιμάζει Μεσκινί η ΑΕΛ

Δοκιμάζει Μεσκινί η ΑΕΛ

bet365

Τον Σεΐφ Μεσκινί δοκιμάζουν οι «βυσσινί», επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, για την μεταγραφή παίκτη που είχε απασχολήσει ξανά το καλοκαίρι.

Στην Λάρισα βρίσκεται από χτες ο Σεΐφ Μεσκινί, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη και αν τον πείσει, να υπογράψει συμβόλαιο με τους «βυσσινί».

Κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από χτες στο gazzetta.gr, για παίκτη που είχε απασχολήσει ξανά το καλοκαίρι και τώρα είναι κοντά στην μεταγραφή του στην ΑΕΛ.

Ο 23χρονος από την Τυνησία, είχε βρεθεί στο στόχαστρο του συλλόγου και νωρίτερα, αλλά ήταν αρκετά ακριβώς και δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Ο διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του αμυντικός μέσος, όμως, δεν βρήκε ομάδα που να καλύψει τις απαιτήσεις του, έμεινε ελεύθερος και τώρα, αφού έβαλε... νερό στο κρασί του, ήρθε στον Κάμπο για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Πρόκειται για ταλαντούχο παίκτη, προϊόν της ακαδημίας της CS Hammam- Lif από την Τυνησία, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα περάσει τα σύνορα και θα δοκιμάσει την τύχη του μακριά από την πατρίδα του. Έχει ύψος 1,87 μ. ενώ το «καλό» του πόδι είναι το δεξί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα