«ΑΕΛ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο»

«ΑΕΛ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο»

«ΑΕΛ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο»

Σε συνάντηση, καλούν την ΠΑΕ οι οργανωμένοι της ΑΕΛ, που απάντησαν σε έντονο ύφος στην χτεσινή ανακοίνωση της διοίκησης. 

Στην αντεπίθεση περνάει ο Σ.Φ.ΑΛΚΑΖΑΡ, που με πρώτο μέλημα την ίδια την ομάδα, καλεί σε συνάντηση την διοίκηση της ΠΑΕ, χωρίς, όμως, να ρίχνει τους τόνους, απαντώντας στην χτεσινή ανακοίνωση των διοικούντων. 

Η ανακοίνωση: 

Ενημερώνουμε τον κόσμο πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο Σ.Φ.ΑΛΚΑΖΑΡ αποφάσισε να πραγματοποιήσει συνάντηση με το δ.σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΛ με σκοπό τη συζήτηση και επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν μεταξύ ερασιτεχνικής και παε ΑΕΛ.

Εξηγούμε με τρόπο ξεκάθαρο στο δ.σ. της παε πως ΑΕΛ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά κάθε τμήμα που εκπροσωπεί και τιμά την ΙΔΕΑ μας φέροντας το έμβλημα της. Συνεπώς, δε δεχόμαστε υποδείξεις από ΚΑΝΕΝΑΝ για το ποιο τμήμα θα ακλουθούμε και θα στηρίζουμε.

Τέλος, ζητάμε την Τετάρτη επίσημη συνάντηση με το δ.σ. της παε, με μόνο στόχο τη διατήρηση της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ της Βασίλισσας, για ένα δυνατό ξεκίνημα, με γεμάτο γήπεδο και μια φωνή για την ΙΔΕΑ μας: ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.

Υ.Γ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 

Best of internet