Εθνική: Νέο ξεκίνημα, νέα όνειρα

Εθνική: Νέο ξεκίνημα, νέα όνειρα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Εθνική: Νέο ξεκίνημα, νέα όνειρα

bet365

Η Εθνική μας μπαίνει απόψε στον... χορό των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, κόντρα στο Γιβραλτάρ (21:45) με νέα όνειρα και φιλοδοξίες.

Νέα όνειρα, νέες φιλοδοξίες, νέα Εθνική. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει delete στην προηγούμενη διετία και ύστερα από την παύση με τη παρουσία της στο Euro της Γαλλίας, άπαντες επιθυμούν να βάλουν την ομάδα στο δρόμο της τελικής φάσης για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η απαρχή γίνεται απόψε στο «Αλγκάρβε» της Πορτογαλίας, κόντρα στο Γιβραλτάρ (21:45, OteSport1, gazzetta.gr).

Ο Μίκαελ Σκίμπε, στο επίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα σε σύστημα 4-2-3-1, με τον Καρνέζη στο τέρμα και τους Τζαβέλλα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τοροσίδη στην άμυνα. Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Γιαννιώτα ή Μπακασέτα και Μάνταλο να είναι στα άκρα κι ο Φορτούνης θα έχει ρόλο πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Τζεφ Γουντ από την άλλη, αναμένεται να ξεκινήσει σε σύστημα 5-4-1 και τον Ρόμπα στο τέρμα με τους Γκουαϊζμάν, Ρόι Τσιπολίνα και Κασκιάρο να αποτελούν την τριάδα στην άμυνα και οι Γκαρσία - Μασκαρένιας θα είναι στα άκρα. Πάγιας και Γουόκερ θα είναι η δυάδα στο κέντρο, με τους Μπάρντον - Τζόσεφ Τσιπόλινα να είναι στα άκρα κι ο Κάιλι Κασκιάρο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής θα είναι ο Γιάκομπ Κέχλετ από τη Δανία, με βοηθούς τους Λαρς Ριξ, Χέιν Σόρενσεν και Γιενς Γκράμπσκι Μάε, επίσης από τη Δανία.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα