Με «λευκό» απουσιολόγιο ενόψει πρεμιέρας (vid)

Με «λευκό» απουσιολόγιο ενόψει πρεμιέρας (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Με «λευκό» απουσιολόγιο ενόψει πρεμιέρας (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (18.15) στην Τούμπα τον Παναιτωλικό και το ευχάριστο για τον Βλάνταν Ίβιτς είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από το πως θα επιστρέψουν, από σήμερα, οι πολλοί διεθνείς του ΠΑΟΚ από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, αλλά για τον Σέρβο προπονητή το απουσιολόγιο παραμένει κενό ενόψει της πρεμιέρας.

Για δεύτερη ημέρα ο Στέλιος Μαλεζάς, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, προπονήθηκε κανονικά, ενώ γενικά φέτος ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει κάνει σωστή και αρκετή δουλειά πάνω στο κομμάτι της εκγύμνασης, της προετοιμασίας και της αποθεραπείας των ποδοσφαιριστών.

Βλέπετε, πέρσι με τις 45 θλάσεις, κάηκε στην κυριολεξία, φυσικό και επόμενο να μη θέλει να τραβήξει τα ίδια και φέτος.

Σχεδόν άδειο είναι και το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα περί προπόνησης: «Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το δεύτερο κομμάτι τακτικές ασκήσεις σε μικρό χώρο», αναφέρει λιτά και περιεκτικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα