Άπαντες παρόντες και... μάχιμοι!

Άπαντες παρόντες και... μάχιμοι!

Άπαντες παρόντες και... μάχιμοι!

Μοναδική απουσία στην ΑΕΚ αυτή του Λέσκοτ που βρίσκεται στην Αγγλία τη στιγμή που Σιμόες και Γκάλο προπονήθηκαν κανονικά και θα παίξουν με Ξάνθη...

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό μετά την επιστροφή τους από την Κύπρο και τα μαντάτα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα για τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του ενόψει και της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων (και) της Ένωσης για το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Κι αυτό διότι οι Ροδρίγο Γκάλο και Αντρές Σιμόες επέστρεψαν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και τέθηκαν στη διάθεση του Γεωργιανού προπονητή για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (το οποίο θυμίζουμε θα διεξαχθεί στις 16:00 την Κυριακή 11/09) ένα γεγονός που ευχαρίστησε αφάνταστα τον κόουτς της ΑΕΚ αφού και στην Κύπρο στις δηλώσεις του είχε δώσει στον κόσμο να καταλάβει πόσο τους περιμένει για τα επίσημα ματς.

Μοναδική απουσία για τους Κιτρινόμαυρους είναι φυσικά ο Τζονλέον Λέσκοτ ο οποίος βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να πάρει τα πράγματά του και να επιστρέψει στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση... Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Best of internet