Ενήμερη και με άποψη η ΑΕΚ!

Ενήμερη και με άποψη η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Ενήμερη και με άποψη η ΑΕΚ!

bet365

Στην Ένωση γνώριζαν για την επιλογή Βασάρα, είναι αντίθετοι για Γκρούτση και εκτιμούν ότι δεν υπήρχε καλύτερη για να ξεκινήσει και να προχωρήσει έως τις εκλογές το πρωτάθλημα.

Είναι γνωστό πως επίσημη θέση η ΑΕΚ για την υπόθεση που αφορά την επιλογή του Κύρου Βασάρα δεν υπήρξε, κάτι που αν γινόταν αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως θα είχε γίνει γνωστή προς όλους από όλα τα ΜΜΕ αφού είναι ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν ήταν ενήμερη και καλά πληροφορημένη. Το αντίθετο αφού οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και αναφέρουν ότι και γνώριζε, και μετείχε στην τελική λύση που προέκυψε με την επιλογή του Κύρου Βασάρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να προχωρήσει έως τις εκλογές της ΕΠΟ.

Αυτό που έλεγαν από την Ένωση είναι το εξής: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευθεί ότι θα κάνουμε το παν να διευκολύνουμε την κατάσταση, γιατί το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει. Με τα τωρινά δεδομένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ με τους επικίνδυνους χειρισμούς της. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στο υπάρχον καθεστώς και φυσικά εξακολουθούμε να διαφωνούμε με την επιλογή Γκρούτση, έχουμε τους λόγους να εκτιμάμε ότι η προσωρινή επιτροπή δεν πρόκειται να επιτρέψει τα εγκλήματα, τα οποία είχαν προσχεδιαστεί. Εννοείται φυσικά ότι δεν εφησυχάζουμε και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, που θα σηματοδοτήσουν όλες τις αναγκαίες αλλαγές για την πλήρη κάθαρση και την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου»…

Στην ΑΕΚ είναι δεδομένο πως το μόνο που επιμένουν να θέλουν και να... τρέχουν σα διαδικασία είναι η προσπάθεια να καθαρίσει μια για πάντα το ελληνικό ποδόσφαιρο αξιώνοντας και απαιτώντας μόνο το 50-50 προς και για όλους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα