Σέντρα από την 3η αγωνιστική!

Σέντρα από την 3η αγωνιστική!

Ο κύβος ερρίφθη! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta με ψήφους 9-6 το πρωτάθλημα θα αρχίσει από την 3η αγωνιστική! Λευκό από τον Παναθηναϊκό! 

Σέντρα από την 3η αγωνιστική!

Όλα δείχνουν σέντρα. Αυτή θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τελικά από την 3η αγωνιστική κάτι που ήταν επιθυμία του συνδρομητικού καναλιού! Όλες τις προηγούμενες ημέρες η Σούπερ Λίγκα με την Nova... έπαιζαν την κολοκυθιά όσο αφορά το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα αφού επιθυμία της διοργανώτριας ήταν κανονικά από την 1η αγωνιστική, ενώ η Nova ήθελε από την 3η! H ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των ομάδων της Λίγκας... αποφάσισε σέντρα από την 3η αγωνιστική με το αποτέλεσμα να είναι στο 9-6. Η ομάδα που δεν πήρε θέση είναι ο Παναθηναϊκός που ψήφισε λευκό!

Είναι προφανές ότι οι περισσότερες ομάδες της Λίγκας... πάνω από την κάλπη σκέφτηκαν την «μάχη» των τελευταίων ημερών με την Nova και τις πιθανές ρήτρες που θα έπρεπε να πληρώσουν οι ομάδες!

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Κέρκυρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Πανιώνιος, Πλατανιάς.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ: ΑΕΚ, Βέροια, Ηρακλής, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα.

ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΙΣΕ Ο: Παναθηναϊκός. 

Μέχρι το βράδυ πρόκειται να προκύψει και να ανακοινωθεί το ακριβές τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Δείτε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

 

Best of internet