Ορισμοί με… ενημέρωση

Σταύρος Σουντουλίδης
Ορισμοί με… ενημέρωση

bet365

ΕΠΟ και Λίγκα κατέληξαν στο πρόσωπο του Κύρου Βασσάρα, ως επιδιαιτητή, όλα δείχνουν σέντρα, αλλά πως θα γίνονται οι ορισμοί των διαιτητών μέχρι την 1η Οκτωβρίου; Το Gazzetta έχει την απάντηση…

Γκρούτσης, Σαραϊδάρης και Βασσάρας θα αποτελούν την Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας. Βάσει του «ισπανικού μοντέλου» οι δυο πρώτοι θα επιλέγουν τους ρέφερι και αν διαφωνούν θα παρεμβαίνει ο τελευταίος, που αναλαμβάνει το ρόλο του επιδιαιτητή με… ημερομηνία λήξης, την 1η Οκτωβρίου 2016, όπως αναφέρεται στην από κοινού ανακοίνωση των Γκρούτση – Σαραϊδάρη.

Λίγο πολύ είναι γνωστό το πως λειτουργεί το «ισπανικό μοντέλο», αυτό που δεν είναι γνωστό έχει να κάνει με την ενημέρωση επί της διαδικασίας της Λίγκας και των ομάδων,

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta όλοι θα γνωρίζουν το ποιος τελικά αποφάσισε για τον ορισμό του εκάστοτε διαιτητή. Το δίδυμο Γκούρτση – Σαραϊδάρη ή ο επιδιαιτητής Βασσάρας.

Σε περίπτωση, δηλαδή, που υπάρχει διαφωνία για τον ορισμό πχ. του Ανδρέα Παππά (για τον οποίο τόσος θόρυβος έχει γίνει…) σ’ έναν αγώνα και τελικά αυτός ορίζεται, τότε θα υπάρχει ενημέρωση επί όλης της διαδικασίας.

Για να γνωρίζουν όλοι και κυρίως οι ομάδες ποιος αποφάσισε…

 

Τελευταία Νέα