Δε πάνε στην συνάντηση οι «Monster»

Δε πάνε στην συνάντηση οι «Monster»

Δε πάνε στην συνάντηση οι «Monster»

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι οργανωμένοι της ΑΕΛ δεν αλλάζουν στάση και δεν πρόκειται να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της διοίκησης.

«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στην ΑΕΛ, καθώς οι σχέσεις ανάμεσα σε διοίκηση και οργανωμένους είναι τουλάχιστον τεταμένες, με τους δεύτερους, μάλιστα, να μην είναι πρόθυμοι να αλλάξουν στάση.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το gazzetta.gr, οι «Monsters» δεν πρόκειται να υποχωρήσουν και να δώσουν το παρών στην συνάντηση... συμφιλίωσης που ετοιμάζει η ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση είχε αποστείλει ανοιχτή πρόσκληση, τόσο στον σύνδεσμο, όσο και στον Ερασιτέχνη, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 20.00, παρόλα αυτά, οι οργανωμένοι δε σκοπεύουν να παραστούν σε αυτή.

Παράλληλα, ενδεικτικό της αποφασιστικότητας που δείχνουν να έχουν, οι πηγές αναφέρουν πως δεν πρόκειται να δώσουν το παρών ούτε στο γήπεδο, με την αποχή να «πάγια» στάση τους απέναντι στην διοίκηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα