Κλείνει η Αγυιά

Κλείνει η Αγυιά

Gazzetta team
Κλείνει η Αγυιά

bet365

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενημερώνει για το κλείσιμο της Αγυιάς και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο φιλικό με τον Καραϊσκάκη.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Παναχαϊκής:

«Η Παναχαϊκή Συμμαχία ευχαριστεί θερμά τους φίλους και οπαδούς, της ιστορικής μας ομάδας, που έδωσαν σήμερα βροντερό παρών στον φιλικού χαρακτήρα αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Το Στάδιο της Αγυιάς μετά και από την αυριανή πρωινή προπόνηση κλείνει προσωρινά, προκειμένου να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων και άλλων βοηθητικών χώρων, έτσι ώστε η ιστορική μας έδρα να αποκτήσει και πάλι την εικόνα που της αξίζει!

Ενημερώνουμε τους χιλιάδες φίλους της Παναχαϊκής ότι, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα κυκλοφορήσουν τα Εισιτήρια Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017. Η τιμή τους θα ξεκινά από τα 50 ευρώ και θα ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια.

Από σήμερα το μεσημέρι εξάλλου, λειτουργεί στο facebook η επίσημη διαδικτυακή σελίδα της Παναχαϊκής Συμμαχίας (https://www.facebook.com/PANACHAIKI.SYMMAXIA/). Ήδη μέσα στις πρώτες ώρες της λειτουργίας της εκατοντάδες φίλοι της ομάδας έχουν συνδεθεί μαζί της. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα είναι χιλιάδες!»

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα