Κατσουράνης: «Mένει το δέσιμο»

Κατσουράνης: «Mένει το δέσιμο»

Κατσουράνης: «Mένει το δέσιμο»

Το μόνο που μένει στην Εθνική μας είναι οι παίκτες να δεθούν μεταξύ τους όπως είπε ο Κώστας Κατσυράνης.

Ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, κόντρα στο Γιβραλτάρ ο Κώστας Κατσουράνης στέλνει το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Real News»:

«Αυτονόητο είναι ότι εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μας και στόχος μας φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλος από την παρουσίας μας στη Ρωσία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, με ταλέντο και επιθυμία για διάκριση και αυτό που μένει είναι να δέσουν, να βρουν τη χημεία μεταξύ τους και το ωραίο κλίμα που υπήρχε σε εμάς τους πιο παλιούς. Πιστεύω πως είναι θέμα δικό τους και του προπονητή να το αποκτήσουν, να ξεκινήσουν από την αρχή και να προχωρήσουν μπροστά.

Αυτονόητο είναι ότι εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μας και στόχος μας φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλος από την παρουσίας μας στη Ρωσία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, με ταλέντο και επιθυμία για διάκριση και αυτό που μένει είναι να δέσουν, να βρουν τη χημεία μεταξύ τους και το ωραίο κλίμα που υπήρχε σε εμάς τους πιο παλιούς. Πιστεύω πως είναι θέμα δικό τους και του προπονητή να το αποκτήσουν, να ξεκινήσουν από την αρχή και να προχωρήσουν μπροστά».

Best of internet