Αναστόπουλος: «Η ομάδα μαθαίνει στα δύσκολα»

Αναστόπουλος: «Η ομάδα μαθαίνει στα δύσκολα»

Αναστόπουλος: «Η ομάδα μαθαίνει στα δύσκολα»

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και τις προσπάθειες της ομάδας του Άρη να βελτιωθεί και άλλο στην συνέχεια και μέσα από δύσκολα ματς.

Ο έμπειρος τεχνικός του Άρη αρχικά σχολίασε: «Βγάλαμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο φιλικό, με μια πολύ έμπειρη ομάδα. Η σημερινή μας εμφάνιση ήταν πολύ καλή και παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε δύο τομείς. Στην διάθεση και στα λάθη. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη, γιατί μας επηρέασε η κούραση. Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την ΑΕΚ μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Σήμερα όμως είχαμε φρεσκάδα και κάναμε λιγότερα λάθη. Παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι. Το παιχνίδι με την Ξάνθη με το σημερινό ήταν η μέρα με τη νύχτα. 
 
Μέσα από τα παιχνίδια θα βρούμε τον σχηματισμό μας, θα δούμε σε ποια θέση ταιριάζει ο κάθε παίκτης. Είχαμε φάσεις και στα δύο ημίχρονα. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα στημένο, έπειτα από μια κακή συνεννόηση. Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος σήμερα από το γήπεδο γιατί είδε την ομάδα ανταγωνιστική, χωρίς να είναι 100% έτοιμη. Από εδώ και πέρα ό,τι φιλικό θα γίνει θα το παίξουμε θα είναι με ομάδες τις κατηγορίας μας». 
 
Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σταμάτησε την προσπάθεια, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ: «Η ομάδα μαθαίνει στα δύσκολα. Εμείς έχουμε μια νοοτροπία που θέλουμε να κερδίσουμε. Σε περίπτωση που ο αντίπαλος είναι καλύτερος προσπαθούμε να μην χάσουμε τουλάχιστον. 
 
Για το εάν θα ενισχυθεί ο Άρης: «Θα δούμε. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει πάντα με γνώμονα την ομάδα και τα οικονομικά της. Θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις, εκεί πάνω θα εστιάσουμε. Εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις θα προχωρήσουμε». 
 
Για το τι είπαν με τον Στραματσόνι: «Δεν με πρόλαβε σαν παίκτη γιατί είναι λίγο μικρός. Είναι αξιόλογος προπονητής, έχει επιτελέσει έργο. Είναι πολύ βελτιωμένος συγκριτικά με πέρυσι. Μου είπε ότι με θυμήθηκε και μου είπε να πάμε να φάμε, αν βρεθώ στην Αθήνα». 
 
Τέλος για το εάν αυτό το στυλ παιχνιδιού θα εφαρμοστεί και στην διάρκεια της χρονιάς: «Σίγουρα θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν μπορούμε να ζητάμε, την δεδομένη χρονική περίοδο, 90 λεπτά να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό. Θέλαμε να πιέσουμε και όταν θα παίρναμε την μπάλα να φεύγαμε μπροστά. Είμαστε πάρα πολύ βελτιωμένοι σε αυτή την σειρά των παιχνιδιών με ομάδες της Super League, είχαμε την καλύτερή μας εμφάνιση σήμερα. Δικαιούμασταν ένα γκολ βάσει της εικόνας που παρουσιάσαμε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από την δουλειά να βγάλουμε αποτελέσματα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Best of internet