Στραματσόνι: «Μπορούσαμε και καλύτερα»

Στραματσόνι: «Μπορούσαμε και καλύτερα»

Στραματσόνι: «Μπορούσαμε και καλύτερα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αλλά τόνισε πως είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές του, μιας και δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους!

Αναλυτικά όσα είπε μετά το 1-1 με τον Άρη:

«Θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά είναι δύσκολο για παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους να βρουν ρυθμό κατά την διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έχουμε και την Πέμπτη τον αγώνα με τον Άγιαξ, οπότε θα θέλαμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα». 

Για την ένταση που είχε το φιλικό σε κάποια σημεία του αγώνα: «Πολύ σημαντικό είναι να παίζεις τέτοια φιλικά με δυνατού αντιπάλους όπως ο ΑΡΗΣ, γνωρίζω τον προπονητή του από την Serie A και έχει καλούς παίκτες όπως ο Ίλιτς και ο Μιλούνοβιτς και του εύχομαι να τα πάει καλά την φετινή χρονιά». 

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές αλλά ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει συνεχώς να κοιτάει πώς να βελτιωθεί από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα». 

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν φέτος από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και να μπαίνεις στο γήπεδο για να πάρεις τη νίκη». 

 

Best of internet