Κέρκυρα - Βέροια 2-1

Νίκος Μαρούδας
Κέρκυρα - Βέροια 2-1

bet365

Στην... δεύτερη πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Βέροια, η Κέρκυρα επικράτησε με 2-1 γυρνόντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου μέρους.

Για δεύτερη φορά Κέρκυρα και Βέροια βρέθηκαν αντιμέτωπες σε μια άτυπη πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που πιθανότατα να γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε αυτή, οι Φαίακες εμφανίστηκαν ελαφρώς καλύτεροι από την Βέροια και έφτασαν στη νίκη με 2-1.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με ένα σουτ του Ζαραδούκα που οι φιλοξενούμενοι έσωσαν πάνω στη γραμμή, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 21' ο Βίτι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε, σε μια φάση που ο Σισίνιο με δυνατό σουτ είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια εντός γραμμής, κάτι που δεν είδε ο επόπτης πριν το πέναλτι. Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 που τους έβαλε σε θέση οδηγού στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο με την Κέρκυρα και πάλι ελαφρώς καλύτερη. Η υπεροχή των γηπεδούχων, έφερε και την ισοφάριση στο 65', όταν ο Γεωργίου κέρδισε το πέναλτι από τον Μελίσση με τον Έλληνα αμυντικό να φαίνεται πως διώχνει την μπάλα... Ο Τουράμ εκτέλεσε εύστοχα την ποινή και έφερε το ματς στα ίσα. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, όταν στο 75' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αντιλέχου με διπλή προσπάθεια έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Αραμπατζής (62’ Κουτζαβασίλης), Ντιμιτρόφσκι (70’ Αντιλέχου), Ναζίμ (46’ Γεωργακόπουλος), Βενέτης (46’ Ιωάννου), Γεωργίου (70’ Αρναρέλλης), Ζορμπάς (70’ Παμλίδης), Γκόμες, Επστάιν (70’ Χιντζίδης), Τουράμ (70’ Ανδρεόπουλος), Ζαραδούκας (70’ Σπίνουλας).

ΒΕΡΟΙΑ (Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος (72’ Μαλόν), Χαροντάκης, Ασίγκμπα, Μελίσσης (73’ Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Άρτσε (46’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (58’ Σαρπόνγκ), Σισίνιο (72’ Άντονις), Βίτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα