Κετσπάγια: «Εχουμε δυνατότητες για πρωτάθλημα»

Κετσπάγια: «Εχουμε δυνατότητες για πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Εχουμε δυνατότητες για πρωτάθλημα»

bet365

Η ΑΕΚ έκανε μια καλή πρόβα στην Κύπρο ενόψει πρωταθλήματος και ο Τιμούρ Κετσπάγια εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Η Ενωση ήταν καλή μεσοαμυντικά στο πρώτο 45λεπτο, λειτούργησε πολύ καλύτερα και μεσοεπιθετικά στο δεύτερο και γενικά άφησε ικανοποιημένο τον προπονητής της, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.

«Παίξαμε εκτός έδρας, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, τον στόχο μας τον πετύχαμε. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλή μεσοαμυντικά αλλά δεν κάναμε σχεδόν τίποτα μπροστά. Στο δεύτερο βάλαμε δύο γκολ, είχαμε ευκαιρίες και ήμασταν πολύ καλύτεροι και μεσοεπιθετικά.

Εχουμε αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές, μας έλειπαν και τέσσερις βασικοί, λόγω της εθνικής και τραυματισμών. Θα γυρίσουν και θα είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Εχουμε στόχους στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε.

Υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ολες οι ομάδες είναι ικανές, μία από αυτές είμαστε και εμείς και έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε αυτά που θέλει ο κόσμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα