Γάμος και βράβευση Κορακάκη-Δουβαλίδη στη Δράμα (pics)

Gazzetta team
Γάμος και βράβευση Κορακάκη-Δουβαλίδη στη Δράμα (pics)

bet365

Πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα Δόξα – ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις. Τιμήθηκαν Κορακάκη, Δουβαλίδης από τη Δόξα, τον ΠΑΟΚ και τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεαπόλεως.

Τέσσερα συγκροτήματα από την Κοζάνη απλώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σχημάτισαν τη λέξη Δόξα, ενώ με τη μουσική τους κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.

Αν κάτι προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός, ότι ενώ συνεχιζόταν τα χορευτικά, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν προθέρμανση με… ποντιακά!

Είχε και άλλα ωραία στιγμιότυπα το φιλικό. Πριν από την σέντρα εμφανίστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου ένα νεόνυμφο ζευγάρι, που μόλις είχε παντρευτεί στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα και ένα κασκόλ φωτογραφήθηκαν μπροστά στην θύρα 4.

Η βράβευση Κορακάκη - Δουβαλίδη

Στο γήπεδο βρέθηκε και η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Αννα Κορακάκη, μαζί με την οικογένεια της. Λίγο πριν την έναρξη βραβεύτηκε για τα δύο ολυμπιακά μετάλλια, ενώ η Δόξα βράβευσε και τον Δραμινό Ολυμπιονίκη, Κώστα Δουβαλίδη.

O Γιάννης Μπύρος πρόσφερε στην Αννα Κορακάκη τιμητική πλακέτα και μια φανέλα της Δόξας με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ τη Δραμινή Ολυμπιονίκη βράβευσε κι ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ της Νεάπολης, καθώς είναι δηλωμένη φίλαθλος του «Δικεφάλου».

Η Άννα Κορακάκη και ο Κώστας Δουβαλίδης ανταπέδωσαν από μικροφώνου την αγάπη του κόσμου με ένα σύντομο χαιρετισμό. «Ευχαριστώ τις δύο αγαπημένες μου ομάδες την Δόξα και τον ΠΑΟΚ που με τίμησαν σήμερα. Εύχομαι και στις δύο πολλές επιτυχίες», υποστήριξε η Ολυμπιονίκης του Ρίο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα